Shopping Online

Shopping Online

Pasir Gobang (berg i Indonesien, lat -7,46, long 107,61)

no comment

Pasir Gobang är ett berg i Indonesien. Det ligger i provinsen Jawa Barat, i den västra delen av landet, 160 km sydost om huvudstaden Jakarta. Toppen på Pasir Gobang är 445 meter över havet.

Terrängen runt Pasir Gobang är huvudsakligen kuperad, men norrut är den bergig. Terrängen runt Pasir Gobang sluttar söderut. Den högsta punkten i närheten är Pasir Langu, 984 meter över havet, 2,7 km nordost om Pasir Gobang. Runt Pasir Gobang är det ganska tätbefolkat, med 129 invånare per kvadratkilometer. Omgivningarna runt Pasir Gobang är en mosaik av jordbruksmark och naturlig växtlighet. I trakten runt Pasir Gobang finns ovanligt många namngivna berg.

Tropiskt regnskogsklimat råder i trakten. Årsmedeltemperaturen i trakten är 23 °C. Den varmaste månaden är september, då medeltemperaturen är 26&nbsp Gold Bracelet;°C, och den kallaste är januari, med 22 °C. Genomsnittlig årsnederbörd är 3 730 millimeter. Den regnigaste månaden är december, med i genomsnitt 542 mm nederbörd blister socks football, och den torraste är september, med 61 mm nederbörd.

Share This:

Tags: ,

Comments are closed.fodbold hat online | Billige Nike Fotball Jerseys online | Kelme Outlet

MCM Rucksack | Kelme Outlet | maje dresses outlet| maje dresses for sale

kelme paul frank outlet new balance outlet bogner outlet le coq sportif outlet online shopping shop online