Shopping Online

Shopping Online

Pia Raug

no comment

Pia Raug Nielsen (født 21. februar 1953 i Odense) er en dansk sangerinne og forfatter, engasjert på den politiske venstresiden.

Raug vokste opp i et hjem med en far som var musiker, og blant annet spilte på sag. Da hun i 1973 flyttet til Århus og begynte på Aarhus Universitet kom hun snart i kontakt med byens folkemusikkmiljø og begynte å opptre.

Hun ga ut sin første LP i 1978, Hej lille drøm. Den sikret henne gullplate for 50 000 solgte eksemplarer. Siden har hun gitt ut en rekke musikkalbum og publisert bøker.

Raug stilte i 1991 opp for Enhedslisten, dog uten å bli valgt inn. På Junibevægelsens landsmøte i 2008 ble hun valgt inn i organisasjonens ledelse. Raug har også blitt valgt som den danske opphavsrettsorganisasjonen Kodas representant på komponistenes verdenskongress. Hun ledet interesseorganisasjonenn DJBFA, Danske Jazz-, Beat- og Folkemusik Autorer fra 2008 til 2012.

De siste år har Raug især sunget salmer og ofte opptrådt i kirker.

Stine Brix · Pelle Dragsted · Eva Flyvholm · Maria Gjerding · Henning Hyllested&nbsp cheap Bracelet;· Christian Juhl · Rune Lund  · Søren Egge Rasmussen  · Johanne Schmidt-Nielsen · Pernille Skipper · Jakob Sølvhøj · Søren Søndergaard · Finn Sørensen · Nikolaj Villumsen

Asmaa Abdol-Hamid · Keld Albrechtsen · Bent Hindrup Andersen · Jørgen Arbo-Bæhr · Line Barfod · Majbrit Berlau · Per Bregengaard · Per Clausen · Lars Dohn · Signe Færch · Jette Gottlieb · Michael Bjørn Hansen · Poul-Henrik Jensen · Bruno Jerup · Peter Kvist Jørgensen · Morten Kabell · Rina Ronja Kari · Søren Kolstrup · Ole Krarup · Rosa Lund · Per Berga Rasmussen · Pia Raug · Ebbe Kløvedal Reich · Anna Rytter · Gunna Starck · Mikkel Warming · Arne Würgler&nbsp exercise fanny pack;· Frank Aaen

·

Share This:

Tags: ,

Comments are closed.fodbold hat online | Billige Nike Fotball Jerseys online | Kelme Outlet

MCM Rucksack | Kelme Outlet | maje dresses outlet| maje dresses for sale

kelme paul frank outlet new balance outlet bogner outlet le coq sportif outlet online shopping shop online