Shopping Online

Shopping Online

Kūh-e Keyf Kanī Vāl

no comment

Kūh-e Keyf Kanī Vāl är ett berg i Iran. Det ligger i provinsen Västazarbaijan, i den nordvästra delen av landet mens football socks, 400 km väster om huvudstaden Teheran. Toppen på Kūh-e Keyf Kanī Vāl är 2 773 meter över havet.

Terrängen runt Kūh-e Keyf Kanī Vāl är huvudsakligen kuperad. Den högsta punkten i närheten är 2 827 meter över havet good bottles to drink, 1,1 km söder om Kūh-e Keyf Kanī Vāl. Runt Kūh-e Keyf Kanī Vāl är det ganska tätbefolkat, med 78 invånare per kvadratkilometer lint brush fabric. Närmaste större samhälle är Cherāgh Tappeh-ye Soflá meat pounder, 17,9 km öster om Kūh-e Keyf Kanī Vāl. Trakten runt Kūh-e Keyf Kanī Vāl består i huvudsak av gräsmarker. I trakten runt Kūh-e Keyf Kanī Vāl finns ovanligt många namngivna dalar och vattenkällor.

Medelhavsklimat råder i trakten. Årsmedeltemperaturen i trakten är 11 °C. Den varmaste månaden är juli, då medeltemperaturen är 28 °C, och den kallaste är januari, med -10 °C. Genomsnittlig årsnederbörd är 462 millimeter. Den regnigaste månaden är november, med i genomsnitt 104 mm nederbörd, och den torraste är september, med 1 mm nederbörd.

Share This:

Tags: , , ,

Comments are closed.fodbold hat online | Billige Nike Fotball Jerseys online | Kelme Outlet

MCM Rucksack | Kelme Outlet | maje dresses outlet| maje dresses for sale

kelme paul frank outlet new balance outlet bogner outlet le coq sportif outlet online shopping shop online