Shopping Online

Shopping Online

Tetragnatha obtusa

no comment

Tetragnatha obtusa er en av edderkoppene i gruppen kjeveedderkopper (Tetragnathidae).

Tetragnatha obtusa er utbredt i Europa. Den finnes bare helt sør i Norge

Brazil Home Jerseys

Brazil Home Jerseys

BUY NOW

$266.58
$31.99

.

Tetragnatha obtusa er lyst hvitgule, okerfarget, brune eller brunsvarte. Kroppen er langstrakt og todelt i en bakkropp (abdomen) og en forkropp (prosoma eller cephalothorax). Beina er også lange. Foran på hodet er det åtte øyne. Kjevene er kraftige og store. Som voksne (imago) er hunnen 7 mm, mens hannen er 5,5 mm lang (kroppens lengde).

Hos Tetragnatha obtusa har bakkroppen et artstypisk mønster, i motsetning til flere av de andre artene i slekten Tetragnatha. For helt sikker artsbestemmelse kreves en nærmere undersøkelse av de kjønnsmodne edderkoppens genitalier, hos hunner epigynet og hos hanner pedipalpenes siste ledd.

Tetragnatha obtusa finnes helst klatrende i trær og busker.

Liphistiidae

Actinopodidae  · Antrodiaetidae  · Atypidae  · Barychelidae  · Ctenizidae  · Cyrtaucheniidae  · Dipluridae  · Hexathelidae  · Idiopidae  · Mecicobothriidae  · Microstigmatidae  · Migidae  · Nemesiidae &nbsp soccer golie gloves;· Paratropididae  · Theraphosidae

Traktedderkopper (Agelenidae)  · Vindusedderkopper (Amaurobiidae)  · Ammoxenidae  · Amphinectidae  · Anapidae  · Summeedderkopper (Anyphaenidae)  · Hjulspinnere (Araneidae)  · Archaeidae  · Austrochilidae  · Caponiidae  · Chummidae  · Cithaeronidae  · Sekkedderkopper (Clubionidae)  · Corinnidae  · Ctenidae  · Cyatholipidae  · Vannedderkopper (Cybaeidae)  · Cycloctenidae  · Deinopidae  · Desidae  · Dictynidae  · Diguetidae  · Drymusidae  · Dysderidae  · Eresidae  · Filistatidae  · Gallieniellidae  · Flatbukedderkopper (Gnaphosidae)  · Gradungulidae  · Hahniidae  · Hersiliidae  · Holarchaeidae  · Homalonychidae  · Huttoniidae  · Hypochilidae  · Lamponidae  · Leptonetidae  · Liocranidae  · Mattevevere (Linyphiidae)  · Ulveedderkopper (Lycosidae)  · Malkaridae  · Mecysmaucheniidae  · Micropholcommatidae  · Kannibaledderkopper (Mimetidae)  · Miturgidae  · Mysmenidae  · Nephilidae  · Nesticidae  · Nicodamidae  · Ochyroceratidae  · Oecobiidae  · Oonopidae  · Orsolobidae  · Oxyopidae  · Palpimanidae  · Pararchaeidae  · Periegopidae  · Løpeedderkopper (Philodromidae)  · Pholcidae  · Phyxelididae &nbsp steak marinade and tenderizer;· Pimoidae  · Rovedderkopper (Pisauridae)  · Plectreuridae  · Prodidomidae  · Psechridae  · Hoppeedderkopper (Salticidae)  · Scytodidae  · Rørnettedderkopper (Segestriidae)  · Selenopidae  · Senoculidae  · Sicariidae  · Sinopimoidae  · Jaktedderkopper (Sparassidae)  · Stenochilidae  · Stiphidiidae  · Symphytognathidae  · Synaphridae  · Synotaxidae  · Telemidae  · Tengellidae  · Tetrablemmidae  · Kjeveedderkopper (Tetragnathidae)  · Kamfotedderkopper (Theridiidae) · Theridiosomatidae  · Krabbeedderkopper (Thomisidae)  · Titanoecidae  · Trechaleidae  · Trochanteriidae  · Trekantspinnere (Uloboridae)  · Zodariidae  · Zoridae  · Zorocratidae  · Zoropsidae

Share This:

Tags: , ,

Comments are closed.fodbold hat online | Billige Nike Fotball Jerseys online | Kelme Outlet

MCM Rucksack | Kelme Outlet | maje dresses outlet| maje dresses for sale

kelme paul frank outlet new balance outlet bogner outlet le coq sportif outlet online shopping shop online