Shopping Online

Shopping Online

3. etappe av Giro d’Italia 2010

no comment

3. etappe av Giro d’Italia 2010 ble kjørt den 10. mai 2010. Nok en gang startet rytterne i Amsterdam, og nok en gang ble det en etappe preget av velt. Heller ikke på denne etappen klarte den rosa trøya å holde seg unna uhellene. Rundt en mil før målgang deiset Cadel Evans i bakken, og uten lagkamerater rundt seg tapte han mye tid til teten til tross for et heroisk forsøk på å kjøre inn gruppen der de andre sammenlagtkanonene satt. I hovedfeltet ble det dratt opp til massespurt, og da favoritten André Greipel stivnet i front stakk Wouter Weylandt fra og sikret seg sin første etappeseier i Giroen. Tidligere dopingdømte Aleksandr Vinokurov tok over ledelsen i sammendraget, og rittdebutanten kunne ikle seg den rosa trøya på podiet i Middelburg.

◄ 2009  · 1 bpa free glass bottles. etappe  · 2. etappe  · 3. etappe &nbsp battery operated lint shaver;· 4 good meat tenderizer. etappe  · 5. etappe  · 6. etappe  · 7. etappe  · 8. etappe  · 9. etappe  · 10. etappe  · 11. etappe  · 12. etappe  · 13. etappe  · 14. etappe  · 15. etappe  · 16. etappe  · 17. etappe  · 18. etappe  · 19. etappe  · 20

Brazil Away T.SILVA 3 Jerseys

Brazil Away T.SILVA 3 Jerseys

BUY NOW

$266.58
$31.99

. etappe  · 21. etappe  · 2011 ►

Share This:

Tags: , , ,

Comments are closed.fodbold hat online | Billige Nike Fotball Jerseys online | Kelme Outlet

MCM Rucksack | Kelme Outlet | maje dresses outlet| maje dresses for sale

kelme paul frank outlet new balance outlet bogner outlet le coq sportif outlet online shopping shop online