Shopping Online

Shopping Online

Klaus Hänsch

no comment

Klaus Hänsch (født 15. desember 1938 i Sprottau i Schlesien) er en tysk politiker for det sosialdemokratiske partiet, SPD womens running belt. Han var medlem av Europaparlamentet fra 1979 til 1999, og var Europaparlamentets president fra 1994 til 1997.

Som barn opplevde han at familien måtte flykte fra Schlesien til Vest-Tyskland. Han er utdannet statsviter thermos brand, etter studier i Köln, Paris og Vest-Berlin underwater phone pouch, og har vært redaktør for Doumente, et fagtidsskrift for internasjonalt samarbeid. Han ble utnevnt til honorær professor ved universitetet i Essen i 1994.

Hänsch er medlem av forvaltningsrådet for École nationale d’administration og det vitenskapelig direktoriet for Institut für Europäische Politik i Bonn. Han er æresborger av fødebyen, nå Szprotawa i Polen, og æresdoktor ved universitetet i Loughborough i Storbritannia og næringsakademiet i Poznan, også Polen mens shaver reviews. Han har mottatt Bundesverdienstkreuz og Mérite Européen, og er selv jurymedlem for Franz Werfels menneskerettspris.

· · · · · ·

Share This:

Tags: , , ,

Comments are closed.fodbold hat online | Billige Nike Fotball Jerseys online | Kelme Outlet

MCM Rucksack | Kelme Outlet | maje dresses outlet| maje dresses for sale

kelme paul frank outlet new balance outlet bogner outlet le coq sportif outlet online shopping shop online