Shopping Online

Shopping Online

Günther Oettinger

no comment

Günther Oettinger (født 15. oktober 1953 i Stuttgart) er en tysk politiker alternate football jerseys, der fra 2005-2010 var ministerpræsident i Baden-Württemberg, valgt for CDU, hvis delstatsorganisation han var formand for. Siden 2010 har Oettinger været Europa-Kommissær med ansvar for energiområdet.

Oettinger opnåede en kandidatgrad i jura fra Eberhard Karls Universität Tübingen i 1982 og fungerede derefter som revisor og skatterådgiver. Fra 1984 arbejdede han som advokat sports water bottles cheap, og blev i 1988 partner i selskabet.

Han begyndte sin politiske karriere i Junge Union, som han var delstatsformand for i Baden-Württemberg 1983-1989. Fra 2001 til 2005 var han formand for CDU i Nordwürttemberg og var desuden formand for partiets mediepolitiske udvalg på forbundsplan. Han blev folkevalgt første gang i 1984, hvor han blev medlem af landdagen i Baden-Württemberg. Han var partiets leder i landdagen 1991-2005. Da Erwin Teufel i oktober 2004 havde meldt sin afgang som ministerpræsident, blev Oettinger udpeget som hans afløser efter en afstemning i partiet. Han blev valgt som ny ministerpræsident 19. april 2005. Ved sit første delstatsvalg i 2006 lykkedes det partiet at bevare flertallet, og Oettinger blev leder af en koalitionsregering med FDP. I 2010 blev han udnævnt til kommissær i Barrosos anden kommission.

Share This:

Tags: ,

Comments are closed.fodbold hat online | Billige Nike Fotball Jerseys online | Kelme Outlet

MCM Rucksack | Kelme Outlet | maje dresses outlet| maje dresses for sale

kelme paul frank outlet new balance outlet bogner outlet le coq sportif outlet online shopping shop online