Shopping Online

Shopping Online

Stoner metal

no comment

Stoner metal er en heavy metal-undergenre, som karakteriseres ved tunge og seje heavy metal-riffs, til dels med elementer af blues rock i sig. Stilen udviklede sig fra stoner rock som opstod i begyndelsen af 1990’erne. Stoner rock kan betegnes som en videreførelse af hård rock, og er på mange måder en videreførelse af tung og psykedelisk 70’er-rock som det kendes fra f.eks. Black Sabbath og Hawkwind.

Stoner metal kendetegnes af de samme ting som stoner rock og genrebetegnelserne stoner metal og stoner rock bruges ofte om hinanden. Genren stoner metal er bredt accepteret som sin egen heavy metal-stil, selv om det egentlig er en slags “krydsning” mellem stoner rock og heavy metal.

Blandt genrens bedst kendte bands er nok Kyuss, Soundgarden, Monster Magnet, Queens of The Stone Age, Mastodon og Stonegard, men et væld af bands er blevet tilknyttet genren i forskellige musik-fora.

Ordet “stoner” kommer fra mange af musikerne i denne genre, og deres tilhængere, som er “stonere”, dvs. marihuanarygere.

Share This:

Comments are closed.



fodbold hat online | Billige Nike Fotball Jerseys online | Kelme Outlet

MCM Rucksack | Kelme Outlet | maje dresses outlet| maje dresses for sale

kelme paul frank outlet new balance outlet bogner outlet le coq sportif outlet online shopping shop online